Decizia în dosarul legat de alegerile locale

Judecătoria Târgu Jiu a admis în parte cererea formulată de petentul Burtea Ionel împotriva Municipiului Târgu Jiu, într-o hotărâre pronunțată astăzi, 21 iunie 2024. Atfel, procesul continuă și trebuie să fie puse la dispoziție înregistrările video.

Ca urmare a admiterii excepțiilor, cererea de chemare în judecată împotriva Primăriei Municipiului Târgu Jiu și a Inspectoratului Județean de Poliție Gorj a fost respinsă. Totuși, instanța a admis în parte cererea formulată de Burtea Ionel în contradictoriu cu Municipiul Târgu Jiu, prin primar.

Judecătoria a dispus încuviințarea probei cu mijlocul material de probă constând în înregistrările video efectuate cu camerele de supraveghere amplasate în incinta Stadionului Municipal „Tudor Vladimirescu” și pe aleea principală a stadionului, în fața sediului Primăriei Municipiului Târgu Jiu, din data de 11 iunie 2024, în intervalul orar 00:00-23:59. În acest sens, s-a emis o adresă către Municipiul Târgu Jiu, prin primar, pentru obținerea înregistrărilor video, care trebuie depuse la dosarul cauzei pe suport optic până la data de 28 iunie 2024.

Hotărârea este executorie și fără cale de atac, fiind pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței.

Vizualizări: 2,890

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: