De ce se sparg străzile după ce se asfaltează? Director din Primăria Târgu Jiu: Asta e ordinea

Podul proaspăt asfaltat în zona Pieţei Centrale este “spart” din nou. Muncitorii de la Edilitara lucrează la rosturile de dilataţie, iar lucrările şi noile restricţii au supărat târgujienii care s-au declarat nemulţumiţi de modul în care se intervine.

Municipalitatea a ţinut să explice că nu este nimic greşit în această strategie. Că aceste rosturi nu puteau fi făcute înainte de a se turna asfaltul.

“Pentru că acesta e fluxul tehnologic. asta e ordinea operaţiilor, nu alta. Nu am fi putut să facem întâi rosturile de dilataţie şi apoi să turnăm asfalt. Nici nu e logic şi nici nu se poate face. Mai sunt astfel de lucrări, unde se lucrează la poduri. Vorbesc de mici refaceri pentru că nu am avut o lucrare de investiţii, ci doar nişte reparaţii a covorului asfaltic, a stratului de uzură şi, ulterior, refacerea rosturilor care preiau dilataţia podului. Nu le poţi face altfel că ai ţopăi pe ele pur şi simplu”, a explicat Ionuţ Jilăveanu, directorul adjunct al Direcţiei de Investiţii şi Gospodărire Comunitară, într-o emisiune la Radio Accent.

Vizualizări: 3,103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: