Dan Nistor, printre jucătorii care cer falimentul pandurilor

Unul dintre jucătorii care s-a lansat ca fotbalist la Pandurii şi care a făcut apoi pasul tot de la Târgu Jiu la echipa naţională cere falimentul echipei Pandurii. Dan Nistor se află pe lista foştilor jucători de la Pandurii care au făcut cereri de faliment al echipei.

Pe lângă Narcis Răducan şi Edi Iordănescu, pe lista celor care au cerut falimentul echipei Pandurii se mai află şi patru foști jucători ai echipei din Târgu Jiu. Printre aceştia sunt Florin Acsinte și Dan Nistor care au realizat acest demers prin intermediul cabinetului de avocatură al Ancăi Alina Iordănescu, soția lui Valentin Iordănescu, vărul lui Edward Iordănescu, a informat Pro Sport. „Sunt 4 jucători care, îndreptățiți sau nu, au cerut falimentul clubului pentru banii de la masa credală. Printre ei, Acsinte și Nistor. Ultimul nu a fost plătit timp de 6 luni și a fost cedat gratuit la Dinamo”, a spus fostul preşedinte Marin Condescu.

În ceea ce priveşte conflictul cu selecţionerul, Marin Condescu a anunțat că în urma poziției pe care Edi Iordănescu a luat-o recent, pe Facebook, va contesta contractul său cu Pandurii, pe motiv că ar fi fost încheiat de o persoană care nu avea acest drept. „Încercând să se justifice, mai mult se acuză. Până ieri, nu știam că a semnat contractul, din punctul său de vedere, cu o persoană care nu avea funcția legală în club. Eu îi mulțumesc și îi spun din start că vom acționa începând de mâine, să anulăm contractul!”, a declarat Condescu.

Vizualizări: 3,915

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: