Cine este noul antrenor de la Gilortul Cărbuneşti

Gilortul Cărbuneşti a schimbat antrenorul și speră la menținerea în Liga 3. Fostul antrenor principal Mihai Dinu  a rămas în staff/ul echipei din Târgu Cărbunești ca director sportiv, iar noul principal este Alexandru Stoica, fost antrenor al satelitului Universităţii Craiova.

Angrenată în lupta pentru evitarea retrogradării în Seria 7 din Liga 3, Gilortul Târgu Cărbunești va fi pregătită în partea a doua a campionatului de Alexandru Stoica, fost antrenor, în prima parte a sezonului, la Universitatea Craiova 2, în Seria 6.

Fostul antrenor, Mihai Dinu, nu a plecat de la echipă ci devine director sportiv. Sâmbătă, antrenorul de 33 de ani a condus primul antrenament la Gilortul.

Acesta a şi evoluat ca jucător la Gilortul, în sezonul 2015-2016 din Liga 4 Gorj, și a pierdut, din postura de jucător, barajul pentru promovarea în Liga 3, cu FC Hermannstadt. În urmă cu 5 ani și jumătate, sibienii se impuneau în ambele manșe ale barajului, cu 1-0 pe teren propriu și cu 5-1, în retur, iar mijlocașul Alexandru Stoica s-a regăsit printre titularii Gilortului.

Echipa era pregătită la vremea respectivă de Mihai Dinu, antrenor care a condus Gilortul și în prima parte a actualului sezon din Liga 3. După venirea lui Stoica pe postul de principal, Dinu va rămâne în cadrul clubului, ca director sportiv.

În ceea ce priveşte fosta sa echipă, Alexandru Stoica a fost înlocuit zilele trecute cu Corneliu Papură pe banca echipei Universitatea Craiova 2, alături de care încheiase Seria 6 pe locul 8, cu doar 14 puncte. Craioveanul Alexandru Stoica este fiul lui Ștefan Stoica, actualul selecționer al Naționelei de Tineret a Republicii Moldova.

Vizualizări: 884

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: