Covid la o mare fabrică din Gorj

Una dintre angajatele fabricii de componente auto ce își desfășoară activitatea în Parcul Industrial Bumbești-Jiu a fost confirmată cu coronavirus. Femeia este din Novaci, iar naveta o făcea cu unul dintre mijloacele de transport puse la dispoziție de firma respectivă.

Virusul care a speriat o lume întreagă se răspândește din ce în ce mai mult. Cazurile cresc de la o zi la alta în mai multe județe din România, însă nici Gorjul nu face excepție. De data aceasta coronavirusul a ajuns și-n Parcul Industrial Bumbești-Jiu. Au fost trimise în izolare la domiciliu 10 persoane, iar angajata firmei Leoni se află internată în spital, spune directorul Parcului Industrial, Eftimie Popescu.

”Printre angajații firmei Leoni s-a identificat și o persoană pozitivă la testul pentru coronavirus. Lucrurile nu sunt atât de grave, iar persoana este internată. Din câte știu eu, numărul celor aflați în autoizolare este de aproximativ 10 persoane, inclusiv colegii pe care i-a întâlnit în mijlocul de transport al firmei”, a spus Eftimie Popescu, la Radio Infinit.

De asemenea, tot acesta spune că nu se poate vorbi despre un focar de Covid.

Șase gorjeni au fost confirmați cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore. “Potrivit datelor transmise de Grupul de Comunicare Strategică, la nivelul județului Gorj au fost înregistrate 226 cazuri confirmate cu COVID-19. Dintre acestea, 161 de persoane sunt vindecate și externate, iar 10 persoane au decedat.   De la începutul pandemiei, la nivelul județului Gorj, s-au prelevat 3919 teste, din care 7 sunt în așteptare“, a transmis luni DSP Gorj.

Vizualizări: 23,575

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: