Corvinul Hunedoara a înregistrat prima înfrângere a sezonului la Târgu Jiu

Corvinul Hunedoara a pierdut meciul disputat sâmbătă, pe terenul de la Târgu Jiu, acesta fiind primul eșec al hunedorenilor din noul sezon. După ce etapa trecută, a bifat primul succes al sezonului, scor 2-1 în deplasarea de la Progresul Spartac, echipa antrenată de Călin Cojocaru a izbutit  și primul succes de pe teren propriu.

ACS Viitorul a dispus cu 2-1 de nou-promovata Corvinul Hunedoara, echipă care nu cunoscuse gustul înfrângerii în precedentele șase meciuri din Liga 2.

Începutul partidei de la Târgu Jiu a aparținut gazdelor, care au deschis scorul, în minutul 10, prin Gabriel Gîrbiță, cu un șut de la aproximativ 12 metri, în dreapta portarului. 

Pîrvulescu și Acolaste au lovit bara, în minutele 14, respectiv 28, iar, ulterior, Marius Chindriș a egalat, în minutul 35, după un corner executat de Neacșa și deviat de Manolache. Gazdele au trecut în avantaj după o fază oarecum similară, petrecută în minutul 54, plecată de la lovitura de colț executată de Gîrbiță, deviată de Acolaste până la Denis Brînzan, care a înscris, nemarcat, din careul mic.

Meciul s-a încheiat cu scorul de 2-1 și ACS Viitorul a ajuns la 10 puncte, în timp ce Corvinul a rămas cu cele 14 puncte acumulate anterior.

Vizualizări: 1,069

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: