Au făcut drifturi pe stadion! Poliția face cercetări

Gazonul unui stadion care găzduiește meciuri din Liga 4 în județul Mehedinți a fost distrus vineri noaptea. Mai multe mașini care au pătruns pe terenul de joc și s-au întrecut în drifturi și au arat suprafața de joc!

Zilele trecute a plouat la Severin iar suprafața de joc a Stadionului ”Schela-Ștrand” a fost efectiv distrusă de mașinile intrate pe teren pentru drifturi. 

Obiectivul se află în administrarea Direcției Stadione, Baze Sportive și de Agrement din cadrul Primariei Drobeta Turnu Severin și face parte dintr-un complex care mai include un ștrand termal și un ștrand cu apă tratată cu clor, informează liga2.ro. Pe stadion își dispută meciurile de pe teren propriu, din cadrul Ligii a 4-a Mehedinți, echipele CFR’43 Turnu Severin și ACS Academia de Fotbal ”Flavius Stoican” Drobeta Turnu Severin.

Dacă CFR’43 Turnu Severin joacă în runda a treia în deplasare, la AS Noapteșa, Academia ”Flavius Stoican” întâlnește duminică CS Drobeta 2024, pe Stadionul Termo!

În cazul în care s-ar fi jucat în acest weekend la ”Schela-Ștrand”, meciurile ar fi fost imposibil de disputat, deoarece suprafața de joc este afectată de ”șanțurile” lăsate de roțile mașinilor care au pătruns pe gazon! Poliția a demarat cercetări și va încerca să identifice mașinile care au intrat pe stadion, după ce vor studia cu atenție camerele de supraveghere din zonă.

Galerie foto


Vizualizări: 1,259

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: