Meci atractiv de handbal feminin în Liga Florilor, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu are sâmbătă seara un test dificil în Liga Florilor și are nevoie de susținerea suporterilor. Fetele de la echipa de handbal își așteaptă astăzi fanii la sală cu începere de la ora 18:00 pentru meciul cu Gloria Buzău.

Cu misiunea îndeplinită de a obține maximum de puncte de pe terenul Științei și al Coronei, CSM Târgu Jiu a revenit acasă, pentru testul cu Gloria Buzău. Handbalistele lui Liviu Andrieș și Andrei Enache țintesc prima victorie pe teren propriu la meciul din această seară. Nu va fi un meci ușor, chiar dacă echipa buzoiană trece printr-un moment nu tocmai bun în campionat. CSM Târgu Jiu stă mai bine în clasament în acest moment și pare favorită la acest joc. 

Gruparea gorjeană este pe locul 9, cu 6 p, în timp ce Gloria Buzău, cu 3p, ocupă locul 11. Chiar și în aceste condiții, Gloria Buzău rămâne una dintre echipele tari din Liga Florilor.  

”Meciul care urmează este un test, întâlnim o echipă foarte puternică. Nu va fi un meci ușor, dar faptul că jucăm acasă, cu spectatorii alături, ar trebui să fie un atuu”, a declarat antrenorul secund al grupării gorjene, Andrei Enache, care a prefațat astfel duelul din etapa a 5-a, dintre CSM Târgu Jiu și Gloria Buzău. Partida se va disputa sâmbătă, de la ora 18:00, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

LIGA FLORILOR MOL, EDIȚIA 2023-2024

ETAPA 5, Târgu Jiu, Sala Sporturilor

Sâmbătă, 23.09.2023, Ora 18.00

CSM TÂRGU JIU – GLORIA BUZĂU 

Galerie foto


Vizualizări: 1,969

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: