Concubina lui Stăncioi: Era cel mai bun om de pământ, nu știu ce s-a întâmplat

Concubina lui Petre Stăncioi face primele declarații. Femeia a spus că nu mai știe nimic de acesta încă de vineri dimineața. A aflat de la Poliție că a împușcat un om. Nu-l vedea în stare de așa ceva deși îi auzise și ea amenințările. 

"Era cel mai bun om de pe pământ. Eu nu înțeleg ce s-a întâmplat cu el. Era supărat pentru pământul ăla, dar nu am crezut vreodată că ar fi în stare de așa ceva. Nu am vorbit cu el, nu am știut unde pleacă și nici nu am mai putut lua legătura cu el de vineri. Eu nu am știut că el are pistol, dacă știam anunțam eu Poliția. Dar nu am știut. Îmi e teamă acum și mie. Astăzi nici polițiștii n-au mai venit la poartă, că au mai stat aici", a spus femeia. 

Casa victimei sale, de la Turcinești, este, în continuare, păzită de un echipaj de jandarmi. Oamenii se tem că Petre Stăncioi s-ar putea întoarce la fața locului și să-și ducă planul la sfârșit. 

Bărbatul de 49 de ani, care a fost împușcat de patru ori, este in stare stabilă, sub supravegherea medicilor de la Terapie Intensivă. 

Între timp, Petre Stăncioi este căutat. Dar mobilizarea nu mai este la fel de impresionantă ca weekendul trecut. Nu a mai survolat elicopterul zona și nici filtre nu mai sunt prin județ. Polițiștii au piste și analizează mai multe locații unde ar fi indicii că ar fi fost văzut bărbatul. 

Oamenii care il văd sunt îndemnați să sune la 112.

Vizualizări: 4,164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: