Concursuri ISU, la Stadionul din Târgu Jiu

ISU Gorj găzduieşte, în perioada 18-20 iulie 2023, etapa zonală a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență, eveniment ce va avea loc în incinta Stadionului Municipal "Constantina Diță" din Târgu Jiu.

Pompierii din județele Dolj, Vâlcea, Mehedinți, Caraș-Severin și Gorj se vor reuni pentru a demonstra abilitățile lor deosebite, pregătirea și dăruirea în cadrul mai multor probe.

Evenimentul va aduce în prim plan o serie de probe antrenante, menite să testeze calitățile pompierilor participanți. Printre acestea se numără Scara de fereastră, o probă ce solicită echilibru și precizie în timpul intervenției de salvare, Pista cu obstacole, care testează agilitatea și rezistența fizică a concurenților, Ștafeta 4x100 m, o cursă în care viteza și coordonarea sunt esențiale, și Realizarea dispozitivului de intervenție la motopompă, o probă care demonstrează priceperea și eficiența echipelor de intervenție.

Echipa care va obține cel mai bun rezultat în urma acestor probe va avea onoarea de a reprezenta inspectoratul județean din care face parte la Etapa națională a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență, ce va avea loc în aceeași locație, Târgu Jiu, în perioada 28-31 august 2023.

Vizualizări: 689

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: