Clădirea Poliției din Târgu Jiu, eliberată. Unde se mută polițiștii!

Polițiștii din Târgu Jiu se vor muta din clădirea unde își desfășoară activitatea. Aceasta va intra în reabilitare, iar polițiștii vor fi mutați într-un spațiu ce aparține Universităţii „Constantin Brâncuşi". Clădirea Poliției Municipale va fi modernizată cu aproximativ 15 milioane de lei.

„Lucrările vor începe în perioada următoare. Termenul de execuţie este de doi ani. Tot personalul se va muta din clădire, pentru că trebuie eliberată în totalitate, întrucât vor fi realizate lucrări de modernizare atât la exteriorul clădirii, cât şi în partea interioară", a spus Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Valoarea proiectului este de circa 15 milioane de lei, bani ce provin de la Uniunea Europeană.

„Vor fi efectuate lucrări de reparaţii şi modernizare şi la alte sedii de poliţie din judeţul Gorj. Anul trecut, au fost aduse modernizări la 13 sedii de poliţie. În continuare, se va acorda o importanţă şi sediilor de poliţie din mediul rural. De asemenea, la sediile de poliţie orăşeneşti se vor efectua lucrări de modernizare, deoarece trebuie create optime atât pentru poliţiştii care îşi desfăşoară acolo activitatea, cât şi pentru cetăţenii care intră în contact şi se prezintă la acest sedii pentru diferite probleme", a mai precizat Victor Ţuhaşu, la 1 Plus TV.

Vizualizări: 2,744

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: