CJ Gorj îl cheamă pe Plaveti la raport

Consiliul Județean (CJ) Gorj a anunțat că a invitat reprezentanții CE Oltenia într-o întâlnire publică la sediul instituției, pentru a prezenta planul de restructurare al companiei. Ar putea fi totodată și prima apariție a președintelui Directoratului Dan Plaveti.  

Ședința ar fi în data de 27 aprilie. CJ Gorj dorește să știe și situația punerii în funcțiune a noilor capacități propuse în planul de restructurare.

”Consiliul Județean Gorj a convocat, în data de 27 aprilie 2023, Comisia de Dialog Social, ocazie cu care reprezentanții Complexului Energetic Oltenia au fost invitați să prezinte Planul de restructurare al societății. Instituția a înaintat deja către companie o adresă, prin care informează oficialii CE Oltenia, cu privire la informațiile solicitate în vederea prezentării, printre acestea enumerându-se: situația închiderii blocurilor energetice, evoluția preconizată a numărului de personal până în 2030, precum și situația punerii în funcțiune a noilor capacități propuse în planul de restructurare”, transmite CJ Gorj.

Galerie foto


Vizualizări: 2,049

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: