CJ Gorj amână şedinţa în care l-a convocat pe Plaveti

Ședința Comisiei de Dialog Social, care presupunea prezentarea planului de restructurare a Complexului Energetic Oltenia, a fost amânată. La ședință fusese convocat directorul CE Oltenia, Dan Iulius Plaveti.

 

Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, solicită ca această întâlnire să aibă loc marţi, de la ora 11:00, având în vedere faptul că mâine premierul Ciucă va fi în Gorj.

Preşedintele CJ Gorj speră ca reprezentanţii CEO să prezinte planul real de restructurare al companiei:  „Ca şi preşedinte al Conferinţei de Dialog Social, am luat această decizie, în urma discuţiilor cu oameni de afaceri, cu sindicatele, în data de 19 aprilie am făcut această convocare pentru şedinţa Comisiei de Dialog Social. Având în vedere vizita ministrului şi pentru a nu perturba activitatea, pentru că am solicitat şi solicit în contiuare prezenţa întregului directorat la această şedinţă, prezenţa Consiliului de Supraveghere, pentru că e un moment important pentru tot judeţul, nu doar pentru CEO. Întreg judeţul trebuie să ştie planul de restructurare, pentru că ceea ce e pe site nu corespunde cu realitatea. Din informaţiile mele, planul aprobat de Comisia Europeană este cu totul şi cu totul altul făţă de ce este pe site, astfel încât astăzi o să fac solicitare către CEO ca punctul 3 de pe Ordinea de zi a Şedinţei de Dialog Social să fie mutat marţi, ora 11:00, astfel încât să avem timp să discutăm pe larg”, a transmis Cosmin Popescu, într-un interviu la Radio Infinit.

Vizualizări: 1,132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: