Conferință despre fondurile nerambursabile, fondul de tranziție justă și investiții, în Târgu Jiu

Organizația Femeilor Antreprenor din cadrul Uniunii Generale a Industriașilor din România (OFA UGIR) susține la Târgu Jiu, o dezbatere de interes major pentru regiunea Sud-Vest, cu discuții aplicate cu întreprinzătorii. În cadrul conferinței regionale din 25 aprilie 2023, începând cu orele 09.30, tema fiind fondurile nerambursabile, investiții și competențe digitale cu impact în economia locală, transmite organizația într-un comunicat de presă.

Potrivit informaților furnizate, vor fi abordate două subiecte de interes major:            

* Noutăți de dezvoltare, competențe digitale și investiții potențiale pentru Regiunea Sud-Vest;

* Idei pentru o bună realizare a proiectelor de investiții.

Conferința va avea loc la Casa Danielescu, Strada Localitatea Componenta Bârsesti, nr. 1, cu Marinela Strîmbulescu, Președinte OFA UGIR Gorj și Ana-Maria Icătoiu, Vicereședinte OFA UGIR, Coordonatoare a Direcției finanțări europene și guvernamentale - în calitate de gazde. Moderatorul evenimentului va fi Amalia Georgescu, Vicepreședinte OFA UGIR Regiunea N-E.

Vom prezenta antreprenorilor din regiune, în detaliu, concret și aplicat, toate oportunități de finanțare a afacerilor, dar și a comunităților locale.

Vor fi abordate cele mai arzătoare teme pentru antreprenorii regiunii, cum ar fi:

Tranziția justă pentru Oltenia - implică o serie de măsuri și politici pentru a atenua impactul negativ asupra locuitorilor, economiei și mediului înconjurător, în timp ce se promovează o dezvoltare durabilă și o creștere economică echitabilă și se referă la:

✔   Diversificarea economiei

✔   Crearea de locuri de muncă alternative

✔   Protejarea comunităților locale

✔   Promovarea energiilor regenerabile

✔   Reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră

✔   Participarea publicului și a părților interesate.

La final de eveniment veți avea oportunitatea să schimbați idei, să stabiliți noi contacte cu toți participanții, într-o sesiune de networking și pauză de prânz.

Pentru a întregi experiența, pe toată durata conferinței expoziția de colaj textil ”ArhiUrme” a artistei Mariana Frătița.

Vizualizări: 809

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: