Ciorbă acrișoară de legume á la grec
Ciorba de legume á la grec este atât de delicioasă încât numai așa vei face ciorba de legume. Este destul de uşor de preparat şi poţi folosi legumele pe care le ai la îndemână în casă.
Ciorba acrișoară de legume á la grec necesită următoarele ingrediente pentru preparare:
3 cepe
3 morcovi
1 ardei roșu
1 ardei galben
1 rădăcină pătrunjel
1 rădăcină țelină
3 cartofi
5 roșii
1 ou
3 linguri smântână
1 lingură oțet
ulei
pătrunjel
sare
Mod de preparare: Tăiem legumele, mai puțin cartofii și roșiile, pe urmă le prăjim într-un vas încins cu ulei. Adăugăm roșiile mărunțite, apa, acoperim cu un capac și gătim la foc mic 15 minute. Adăugăm cartofii tăiați cubulețe, smântâna, oul și oțetul. Condimentăm cu sare și piper și fierbem la foc mic până când cartoful este gata. La final, adăugăm verdeața tăiată mărunt şi poate fi servită.