Cine sunt gorjenii care și-au pierdut viața în accidentul din Vâlcea

Doi soți din Târgu Jiu și-au pierdut viața într-un accident cumplit. Mașina lor s-a răsturnat într-un șanț. Ionel și Adela nu au avut nicio șansă de supraviețuire.

Aveau 64, respectiv 60 de ani. Apropiații sunt încă în stare de șoc. "Nu-mi vine să cred că li s-a întâmplat așa ceva. Condoleanțe familiei", e unul dintre mesajele postate pe rețelele de socializare, unde cunoscuții au transmis mesaje de condoleanțe rudelor celor doi soți.

Accidentul s-a petrecut pe un drum județean din localitatea Alunu. Polițiștii din Vâlcea au deschis un dosar penal.

“De îndată, la fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Berbești, stabilind că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un autoturism care s-ar fi răsturnat într-un șanț. 

Din păcate, evenimentul rutier s-a soldat cu decesul celor două persoane care se aflau în autoturism, respectiv un bărbat în vârstă de 64 de ani care se afla la volan și o femeie de 60 de ani, ambii fiind din municipiul Târgu-Jiu, județul Gorj.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier", au anunțat polițiștii din Vâlcea. 

Galerie foto


Vizualizări: 4,516

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: