Doi soți din Gorj au murit la Alunu

Două persoane, soţ şi soţie, din judeţul Gorj, şi-au pierdut viaţa, luni, într-un accident rutier petrecut pe un drum judeţean care tranzitează comuna Alunu, au informat autorităţile din Vâlcea.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Vâlcea, se pare că bărbatul, care se afla la volanul autoturismului, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat într-un şanţ de pe marginea drumului.

"La data de 24 iunie a.c., dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea a fost sesizat prin apel 112 cu privire la faptul că, pe DJ 605C, în localitatea Alunu, a avut loc un eveniment rutier. De îndată, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Berbeşti, stabilind că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un autoturism care s-ar fi răsturnat într-un şanţ. Din păcate, evenimentul rutier s-a soldat cu decesul celor două persoane care se aflau în autoturism, respectiv un bărbat în vârstă de 64 de ani care se afla la volan şi o femeie de 60 de ani, ambii fiind din municipiul Târgu-Jiu, judeţul Gorj", a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Eduard Văduva.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Sorin Albinaru, a precizat că la faţa locului s-a intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD, precum şi o ambulanţă SAJ, însă nu au mai putut face nimic pentru a le salva viaţa celor două victime, găsite încarcerate şi inconştiente.

"Victimele au fost extrase cu celeritate de către pompieri. O victimă de sex feminin prezenta semne incompatibile cu viaţa, iar pentru victima de sex masculin s-a aplicat protocolul de resuscitare, din păcate fără rezultat", a declarat reprezentantul ISU Vâlcea.

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier. 

Vizualizări: 5,050

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: