Cea mai rapidă supă de perișoare
Atunci când doriți să preparați rapid o supă puteți încerca această supă de perioşoare care este foarte uşor de preparat dacă aveţi toate ingredientele pregătite. Este o supă rapidă, foarte gustoasă și foarte simplu de preparat, fiind gata în doar 15 minute dacă folosiți legume congelate.
Supa rapidă de perișoare se pregătește simplu și rapid și este gustoasă dacă folosiți un amestec de legume care va fi pe placul tuturor.
Ingrediente:
– 2l de apă;
– 400 gr de amestec de legume congelate;
– 350 gr de carne tocată;
– o linguriță de pastă de tomate;
– sare și piper după gust;
Mod de preparare:
Turnați apa într-o cratiță de 4l, o puneți la foc și o aduceți până la punctul de fierbere. În carnea tocată, adăugați sare și piper negru, apoi amestecați şi modelați perişoare cât mai mici. Adăugați perișoarele în cratiță, dați apa în clocot, îndepărtați spuma și le fierbeți timp de 3 minute. Adăugați legumele, așteptați să înceapă apa să fiarbă, asezonați supa cu sare și piper negru. Adăugați pastă de tomate, amestecați și fierbeți supa timp de încă aproximativ 5 minute după care supa e gata și poate fi servită.