CE Oltenia nu va mai finanța sportul: Este exclus!

Complexul Energetic Oltenia nu va mai finanța sub nicio formă activitățile sportive ori vreun club din județul Gorj. O spune managerul companiei, Daniel Burlan. Acesta a exclus din start o astfel de variantă, mai ales că producătorul de energie va trece printr-un program de restructurare.

Daniel Burlan a fost întrebat, la Târgu Jiu TV, dacă mai este vreo șansă ca vreun club sportiv din județul Gorj să mai fie finanțat de compania energetică. Răspunsul a fost ferm: „Este exclus!”.

Sistarea finanțării sportului și, în special, a clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu, a venit în urmă cu câțiva ani și oficialii companiei nu au mai revenit asupra acesteia. Acum nici nu se poate lua în discuție o astfel de variantă, mai ales că societatea va trece printr-un program de restructurare și trebuie să cheltuiască cu atenție orice leu. „Atâta timp cât compania este în dificultate, nu avem cum să finanțăm și aceste acțiuni. La momentul de față și în perioada următoare, cât suntem într-un program de restructurare, este exclus”, a declarat Daniel Burlan, președintele Directoratului Complexului Energetic Oltenia.

În septembrie, anul trecut, clubul Pandurii Târgu Jiu a câștigat procesul intentat foștilor acționari. Printre aceștia, și Complexul Energetic Oltenia. Compania ar trebui să vireze în conturile clubului circa 6,4 milioane de lei. Executarea silită a fost amânată de faptul că juriștii companiei au formulat apel la acest verdict.

Vizualizări: 1,287

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: