Cât oferă Steaua Roşie oltenilor ca să renunțe la Markovic

Interesul campioanei Serbiei pentru atacantul Universității Craiova este unul cât se poate de real. Conform presei centrale Steaua Roșie Belgrad a oferit 1,9 milioane de euro pentru Jovan Markovic, o sumă uriașă pentru nivelul Superligii, dar care nu l-a impresionat deloc pe Mihai Rotaru.

Patronul Universității Craiova a refuzat oferta sârbilor pentru Markovic deoarece obiectivul oltenilor în acest sezon rămâne atacarea titlului de campioni.

În sezonul trecut, atacantul în vârstă de 21 de ani a marcat nu mai puțin de 13 goluri și a oferit 3 pase decisive în toate competițiile pentru echipa din Bănie. Aceste statistici îi dau de gândit lui Mihai Rotaru, că Jovan Markovic ar putea fi vârful de atac ce îi poate aduce titlul de campion al României. Oferta de 1,9 milioane de euro nu este una pe măsura așteptărilor lui Mihai Rotaru, care ar fi dispus să-l lase pe internaționalul român, cu cetățenie sârbă, să plece la Steaua Roșie Belgrad în schimbul sumei de 3 milioane de euro plus, 25 la sută dintr-un viitor transfer, a informat ProSport.

În urmă cu puțin timp, oficialul celor de la Universitatea Craiova, Marcel Popescu a vorbit despre oferta celor de la Steaua Roșie, declarând că există și alte oferte pentru jucătorul care valorează 1.2 milioane de euro pe site-ul de specialitate, transfermark.com. „Orice informație din presă poate fi și reală, dar nu înseamnă că atâta timp cât presa își face datoria, speculează sau nu speculează, dar dă anumite știri, ele se și concretizează. Interesul Stelei Roșii, mai ales că el este și sârb, până la un punct este justificat, dar nu este doar interesul. Interesul Stelei Roșii este o treabă care, într-un anumit fel, este făcută publică și dă voie să curgă mai multă cerneală, dar sunt și alte cluburi care și-au manifestat interesul pentru Jovan Markovic”, a spus Marcel Popescu la Pro Arena.

Vizualizări: 1,960

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: