Caravana Plata cu PET la Târgu Jiu: plăteşti cu plastic fructele şi legumele

În perioada 1-3 octombrie, Caravana "Plata cu PET" revine în Târgu Jiu pentru a-ți oferi  modalitatea de a plăti cu ambalaje reciclabile precum PET-uri, doze de aluminiu și ambalaje de sticlă pentru fructe și legume românești.

Această inițiativă, lansată acum cinci ani de Carrefour România în parteneriat cu Coca-Cola HBC România, GreenPoint Management, TOMRA, FEPRA și ECO Synergy, își propune să faciliteze trecerea consumatorilor la standardele europene de colectare selectivă și să promoveze comportamente prietenoase cu mediul înconjurător.

Caravana "Plata cu PET" a fost un succes în ultimii ani, transformând plasticul în monedă de schimb pentru produsele românești și contribuind la reintroducerea lui în circuitul economic prin reciclare.

"Plata cu PET" reprezintă o viziune a Carrefour România asupra economiei circulare, punând în valoare plasticul reciclat și încurajând consumul responsabil. În această ultimă ediție, caravana susține tranziția către Sistemul de Garanție Returnare (SGR), promovând un comportament sustenabil și utilizând echipamente inteligente pentru colectarea selectivă.

Vizualizări: 2,591

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: