Canalizare extinsă la Târgu Cărbunești

Aparegio derulează lucrări de reabilitare și extindere a rețelelor de apă și canalizare în orașul Târgu-Cărbunești, județul Gorj.

"Astfel, în localitatea Târgu-Cărbunești se derulează două contracte de lucrări. Pentru unul dintre ele, respectiv CL 10 „Execuție rețele de apă și canalizare în Târgu-Cărbunești și cartier Cărbunești Sat”, cu o valoare de 25.875.617,81 lei, lucrările au un procent de 58,50% din totalul de executat. În ultimul raport de progres realizat de SC Bugaru Trans SRL, antreprenorul proiectului, se menționează faptul că în prezent se lucrează pe mai multe sectoare, respectiv:

strada Gatani- montare cămine vane;
strada Eroilor- montat teavă PVC și subtraversări;
strada Tupsei-montare cămine vane și subtraversări.
Ca un bilanț al lucrărilor prevăzute în contract și executate până în prezent, vorbim despre:

Rețea canalizare extindere pe străzile: Tudor Arghezi, Calea Târgu-Jiu,Principală, Plopilor, Bazinului, Grădiniței, Zorilor, Eroilor, Comoara, Zarafi, Trandafirilor, Comoara;
Rețea de distribuție extindere pe străzile: Grădiniței, Plopilor, Gatani-Cuplare, Principală-Cuplare, Tupsei-Cuplare, Trandafirilor, Gatani, Comoara, Blahniței, Aleea Semințelor, Bazinului, Perilor;

Rețea de distribuție reabilitare pe străzile: Principală DN67B, Blahniței, Zarafi, Industriei, Semințelor, Bazinului, Perilor, Trandafirilor, Industriei, Plopilor, Grădiniței, Gatani, Principală, Tupsei, Comoara.
Al doilea contract de lucrări, derulat în Târgu-Cărbunești, este CL 11”Execuție rețele de apă în Târgu-Cărbunești- cartiere componente, inclusiv stații de pompare și conducte de transport”, cu o valoare de 8.793.234,20 lei. Contractul a fost atribuit antreprenorului SC Pancor, cu un procent de realizare în ultimul raport de 46,15% și în prezent se desfășoară lucrări în zonele:

Blahnița de Jos- cămine de branșamente, subtraversări, conducta PEHD;
Salcâmilor- subtraversări, cămine branșare;
DN76B- montat conductă PEHD 110mm și subtraversare;
Dc27- montat conductă PEHD 110 mm și 3 subtraversări”, transmite compania de apă-canal.

Vizualizări: 940

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: