Camerunezul Aziz Njifakue, de la ACS Viitorul, e de negăsit!

ACS Viitorul Târgu Jiu a prezentat, în lotul care a plecat cu o lună în urmă în cantonamentul din Serbia, un jucător care nici acum, după reluarea campionatului, nu s-a mai prezentat la lot. Adus cu mare fast la echipă, atacantul Aziz Njifakue a plecat în vacanța de iarnă și nu s-a mai întors la echipă.

Pe lângă faptul că riscă să rateze play-off-ul, ACS Viitorul mai are un motiv de îngrijorare. Atacantul Aziz Njifakue, în schimbul căruia a dat două containere echipei CSM Lugoj, în luna octombrie a anului trecut, a plecat în vacanță și nu s-a mai întors din Camerun. Sunt voci care susțin că acesta nu ar fi fost plătit dar cei de la echipă îl acuză pe african de lipsă de respect.  ”Pe Aziz îl așteptăm, are contract cu clubul, el trebuia să fie de mult la pregătirea echipei și nu a venit. Consider că i-am întins o mână când l-am adus, i-am dat o șansă, l-am luat de la liga a patra. Era normal să arate respect”, a spus antrenorul Călin Cojocaru despre jucătorul în vârstă de 28 de ani care în prima parte a sezonului a evoluat în 10 meciuri.

Ar fi de remarcat și inadvertența de comunicare a clubului ACS Viitorul care, atunci când echipa a plecat în cantonamentul din Serbia, l-a dat pe Azis Njifakue ca făcând parte din lotul deplasat în țara vecină.

Atacantul camerunez a fost adus la ACS Viitorul de la o formație de Liga 4 din Lugoj. Este posibil, pe modelul deja patentat de alți jucători străini neplătiți, să vedem curând un nou proces câștigat la FIFA și o nouă sancțiune cu interdicție la transferuri. 

Vizualizări: 1,386

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: