ACS Viitorul a mai pierdut un jucător neplătit la comisiile FRF

ACS Viitorul Târgu Jiu a mai pierdut un jucător din cauza salariilor neachitate. Înaintea debutului meciurilor oficiale din acest an ACS Viitorul l-a pierdut pe Bogdan Eftimie la comisii.

ACS Viitorul a mai pierdut un jucător la comisiile din cadrul FRF, pe portarul Bogdan Eftimie, după ce, la finalul anului trecut i-a pierdut tot liberi de contract, și tot pentru neplata salariilor, pe Sebastian Chelariu și Robert Dănescu, ambii jucători având acum procese pe rol la Judecătoria Târgu Jiu cu clubul, pentru a-și recupera banii. De altfel, numărul proceselor de acest gen este destul de mare la echipa aceasta, cunoscută ca rău platnică pentru jucătorii pe care îi folosește și apoi decide să nu-i mai plătească, aspect recunoscut chiar de oficialii clubului. 

În cazul celor doi jucători pierduți la comisii la finalul anului trecut, Călin Vladimirescu, administrator special al clubului și soțul fostei președinte a clubului, Lucia Vladimirescu, a recunoscut chiar că totul a fost o strategie. Cei doi jucători n-au mai fost doriți de antrenorul Călin Cojocaru și li s-a propus despărțirea amiabilă cu care aceștia nu au fost de acord. Pentru a scăpa de ei, ACS Viitorul nu i-a mai plătit iar Dănescu și Chelariu s-au adresat CNSL din cadrul FRF, au avut câștig de cauză și astfel au devenit liberi de contract.

”Cei doi jucători, Dănescu și Chelariu, au fost lăsați să plece, dar pentru că nu au vrut să rezilieze contractul nu li s-au mai plătit salariile. Inițial, au făcut memoriu doar pentru salarii”, a comentat Vladimirescu la momentul respectiv pentru liga2.ro. Tot atunci administratorul Vladimirescu spunea că ”la restul jucătorilor, salariile sunt la zi”, aspect care nu mai pare să fie adevărat, cel puțin nu în cazul lui Eftimie, după cum au demonstrat comisiile din cadrul FRF.

Portarul Bogdan Eftimie a depus memoriu pentru a deveni liber de contract și a avut câștig de cauză la recurs, a informat liga2.ro. Comisia de Recurs a Federației Române de Fotbal i-a dat dreptate, astfel că acum este în căutare de o nouă echipă.

Eftimie revenise recent în lot, după o accidentare care l-a ținut un timp pe margine. Jucătorul a fost și în cantonament în Serbia cu echipa și a fost utilizat titular într-un joc amical din cantonament. Portarul de 20 de ani a fost titularul echipei în acel sezon, cu 17 meciuri jucate până la accidentare.

Vizualizări: 581

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: