Au terminat Seria I pe primul loc și s-a calificat în Grupele Valoare

Echipa de handbal masculin Juniori 3 a CSM Târgu Jiu a câștigat duminică, 25 februarie, partida disputată în deplasare, cu CSU Pitești, scor 33-29. Echipa pregătită de Vali Popescu a terminat prima fază a Campionatului Național pe primul loc în Seria I și s-a calificat în Grupele Valoare.

Prima fază a Campionatului Național rezervat juniorilor 3 a ajuns la final. Liderul Seriei I, CSM Târgu Jiu, și-a respectat statul de favorită la câștigarea seriei și s-a impus și în ultima etapă, pe terenul echipei CSU Pitești. „Gorjenii au avut un parcurs aproape perfect. Băieții lui Vali Popescu au înregistrat 9 victorii din cele 10 meciuri disputate în serie, cu o singură sincopă, la Severin, dar a terminat pe primul loc grupa, cu 18 puncte, în timp ce echipa din Severin, a terminat pe 2, cu 17 puncte. Adversara de astăzi a gorjenilor, CSU Pitești a încheiat seria pe locul 3, cu 11 puncte’, a informat csmtargujiu.ro. 

CSM Târgu Jiu, care era deja calificată în faza superioară a competiției, în Grupele Valoare, a bifat și ultimul obiectiv din prima parte a campionatului, acela de a termina seria pe primul loc. Gorjenii și-au propus să câștige și meciul de la Pitești pentru a termina în fruntea clasamentului. 

Jocul s-a terminat cu scorul de 33-29 pentru CSM Târgu Jiu. Antrenorul Vali Popescu și-a felicitat băieții pentru parcursul excelent din prima parte a Campionatului Național: ”Am câștigat și ultimul meci din serie, victorie care ne-a menținut pe pozitia de lider în această grupă. Personal, cred că meritam acest lucru și vreau să-i felicit pe băieții mei pentru efortul depus în acest meci, dar și pe parcursul primei părți a campionatului”.

CSM Târgu Jiu: Vlad Mezdrea, Mihai Bordușanu, Narcis Popescu, Ianis Penescu 2g, Adelin Negrea, Andrei Mornea, Alexandru Ungureanu, David Bîrlete 2g, Alexandru Anghel 1g, Ștefan Stănoiu, Mihai Ularu, David Honcioiu 9g, Mihnea Ciobanu, Vlad Călinoiu 7g, Robert Guran 8g, Cătălin Popescu 4g. Antrenor: Valentin Popescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL DE JUNIORI 3

EDIȚIA 2023-2024

SERIA I / ETAPA 10

PITEȘTI, SALA UNIVERSITĂȚII

DUMINICĂ, 25 FEBRUARIE 2024, ORA 13.00

CSU PITEȘTI – CSM TÂRGU JIU 29-33(10-12)

Vizualizări: 544

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: