Cadavre animale aruncate sub pod. Primar: Ei le aruncă. Nu m-am dus eu să arunc acolo cățelul 

Localnicii din satul Ploștina de la Motru cer sprijinul autorităților locale pentru găsi soluții în vederea stopării celor care aruncă gunoaie și cadavre animale sub podul de la Dealul Pomilor. 

O localnică a postat un mesaj pe Facebook: "În atenția autorităților locale Motru! Dacă vă uitați cu atenție și măriți un pic fotografiile, veți vedea un câine mort, sub podul de la Dealu Pomilor, Ploștina. Câinele a fost aruncat, nu știu de cine, peste conducta de apă potabilă care și așa este fisurată. Vă rog să luați măsuri pentru că nu se mai poate și vorbesc în numele tuturor vecinilor care locuim pe lângă acest pod, pod care a devenit o groapă de gunoi. Se aruncă căței, pisicuțe, saci de gunoi, saci cu pampers, mai nou, câini morți. În câteva zile nu o să se mai poată trăi de miros. Nu se mai poate. Poate câteva camere video ar rezolva problema, nu cred că e o cheltuială exagerata pentru autorității În privința câinelui, cineva ar trebui să-l îngroape!", anunță public Amalia Negrescu.


Autoritățile încearcă să identifice pe cei care aruncă gunoi în zonă. Primarul din Motru arată cu degetul spre localnicii din Ploștina, dar spune că nu e o problemă așa de gravă.


"Am trimis în zonă o echipă de la primărie și poliția locală. Nu este chiar așa de gravă problema. S-au ridicat deșeurile de acolo printre care s-au găsit și elemente care pot duce la identificarea celor care le aruncă sub pod. În mod sigur sunt de acolo din zonă. Doar nu mă duc eu să arunc acolo sub pod cățelul. Le-am spus să îmi indice persoanele care aruncă și nimeni nu zice nimic", a precizat primarul din Motru, Cosmin Morega.

Vizualizări: 1,877

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: