Bloc din Târgu Jiu, pericol pentru locatari și trecători. Mesajul unui om de afaceri pentru autoritățile locale!

Un bloc din municipiul Târgu Jiu s-a transformat într-un real pericol atât pentru locatari, cât și pentru trecătorii care ajung în preajma sa. Situația este cu atât mai periculoasă cu cât imobilul, aflat într-o stare avansată de degradare, se află într-o zonă aglomerată a orașului, paradoxal, la doi pași de Poliția Locală Târgu Jiu.

Cel care „trage de urechi” autoritățile locale și le amintește că nu fac nimic pentru a îmăiedica o tragedie, este un fost politician gorjean, Puiu Diaconescu. Acesta este și un potent om de afaceri, care deține un imobil în imediata apropiere a blocului cu pricina. Diaconescu a postat pe Internet câteva fotografii fațada degradată a blocului și a avut un mesaj dur la adresa celor aflați la conducerea Primăriei Municipiului Târgu Jiu.

„În fața acestui bloc ( nr.3, str.N. Titulescu din Târgu Jiu), domnul primar Romanescu, a promis (eram prezent în campania domniei sale) că ajută acești oameni săraci pentru a reface fațada și elementele degradate. Blocul reprezintă un real pericol de a produce grave accidente. Am rugat și conducerea Poliției Locale să constate că la vânt tablele componente la atic, flutură precum steagurile, producând un zgomot înfricoșător. Rog organele abilitate să se autosesizeze pentru a preîntâmpina evenimente tragice! În spatele acestui bloc mai exista unul în aceeași situație și în același grad de uzură. Personal sunt indignat de fanfarada celor care au atribuțiuni în aceasta direcție dar nu fac absolut nimic! Aștept organele abilitate!”, este mesajul transmis de fostul politician Puiu Diaconescu.

Blocul respectiv este cunoscut drept fostul cămin de nefamiliști al CPL și al Fabricii de confecții. Proprietarii au doar o cameră, baia și grupul sanitar sunt la comun. Clădirea a atins un grad avansat de degradare, la exterior, dar, susțin locuitorii din zonă, la interior a ajuns un adevărat focar de infecții, plin de mizerie și mucegai.

Galerie foto



Vizualizări: 10,716

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: