Tinerii din Târgu Jiu și-au amenajat singuri ce ar trebui să facă primăria

Este o nevoie acută de amenajare a unor locuri de petrecere a timpului liber pentru pasionații de skateboard sau biking. În lipsa unor spații destinate acestor sporturi, tinerii improvizează și de multe ori poate fi periculos. 

În Parcul Central, tinerii au creat obstacole, rampe din lemn, pentru a-și face mai interesant traseul cu bicicletele sau cu skate-ul. Astfel, în mai multe zone au apărut rampe create de ei. Traseul începe de pe pod de unde ajung cu viteză și urmăresc traseul.


Un puști de 12 ani, bine echipat, a povestit că le-au făcut singuri pentru că așa e mai interesant, însă admite că uneori se rănesc ei sau pe ceilalți.  

”Le-au amenajat cei mai mari, e mai distractiv așa, dar ar trebui să fie ceva mai bine făcut. da, este adevărat, uneori riscăm să lovim oameni pentru că venim cu viteză”, a spus el.

Între timp, o persoană vocifera în jur despre împelițații care merg foarte tare cu bicicletele prin parc.

Puțin mai departe, peste pod, în zona heliportului, se antrenează alte grupuri de bicicliști, dar și pasionați de skate. Acolo sunt câteva rampe, pe care le folosesc adolescenți care caută puțină adrenalină.

Galerie foto






Vizualizări: 5,004

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: