AUR vrea să pună viceprimari la Târgu Jiu și Motru

AUR nu va face alianţe la consiliile locale, spune liderul organizaţiei de la Târgu Jiu, Eduard Lădaru, dar totuși partidul vrea postul de viceprimar.

Lădaru a afirmat că se vor purta discuţii, dar numai în decembrie, după alegerile prezidențiale și parlamentare, cu privire la posturile de viceprimari.

"Nu se pune problema sa discutam despre majorități. Președintele AUR a spus foarte clar ca nu se discuta alianțe in consiliile locale. Se pot purta discuții punctuale pentru obținerea unor funcții de viceprimar. Astfel de discuții sunt prematur de discutat luna aceasta. Ele pot fi purtate în luna decembrie", a declarat politicianul, pentru Radio Infinit.

Pentru municipiul Târgu Jiu, AUR doreşte rezolvarea unor probleme care nu mai pot fi amânate: "În ceea ce privește municipiul Târgu Jiu, eu am declarat de mai multe ori ca decizia de a susține un viceprimar sau altul ține de oraș și de rezolvarea problemelor din oraș. Eu sper ca discuțiile cu privire la susținerea unui viceprimar sau al altuia vor viza problemele din municipiul Targu Jiu și anume ca nu mai trebuie să avem groapa de gunoi pe raza orașului, nu mai putem să avem lipsa de parcări, de asemenea probleme privind restaurarea operelor lui Brâncuși", a mai spus Lădaru.

În cadrul unei şedinte a partidului AUR din luna iulie, desfășurată la Muzeul Județean, au fost enumerate 19 localități în care Alianța pentru Unirea Românilor ar putea obține posturi de viceprimari, inclusiv în Motru şi Târgu Jiu.

La Târgu Jiu, AUR are trei consilieri locali.

Vizualizări: 1,356

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: