Audit pentru verificarea contractului cu firma de recrutare a Directoratului CE Oltenia

Se discută despre un audit pe contractul semnat de doi dintre directorii CE Oltenia – Dan Iulius Plaveti și Cosmin Trufelea- pentru recrutarea celor cinci membri ai Directoratului companiei, după ce tot aceștia au fost pe lista scurtă după selecție.

Cei doi directori au semnat contractul cu firma de consultanță ARC Consulting SRL din Cluj  pentru recrutarea a cinci membri ai Directoratului CE Oltenia, apoi și-au depus dosare de candidatură și tot e au fost pe lista scurtă.

Deși au fost depuse peste 30 de dosare de candidatură pentru un post de membru în Directorat, la etapa interviului au mai ajuns doar trei- Dan Iulius Plaveti, Cosmin Trufelea și Ion Bălășoiu.

În mod favorabil, numirea lor menține funcțional Directoratul care are nevoie de minim trei membri pentru a nu bloca activitatea.

Mai departe, în funcție de decizia luată în companie, fie va fi reluată selecția pentru ceilalți doi membri ai Directoratului, contractul fiind pe recrutarea a 5 persoane, fie va fi reluat procesul cu totul, dacă se consideră că acesta a fost viciat.

Vizualizări: 1,687

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: