Au votat vânzarea a 15.000 mp din insuliță. Scrisoare către consilieri

A fost votat proiectul de hotărâre de vânzare a 15.000 de mp din insulița de pe Râul Jiu. 

Conform raportului de evaluare, aprobat de Primăria Târgu Jiu, licitația pentru un metru pătrat din acest teren pornea de la 144 de euro, în total urmând să se plătească peste 2 milioane de euro pentru insuliță. La licitație a avut întâietate firma Crescendo SRL, cea care avea o concesiune în vigoare, pentru încă 15 ani. A fost depusă și o a doua ofertă, care depășea prețul de pornire, însă bucata de insuliță a ajuns la firma Crescendo SRL. Cea de-a doua ofertă a fost depusă de proprietarul Hotelului Ramada, spun surse. 


Iulian Popescu, viitor consilier municipal, a transmis o scrisoare actualilor consilieri în care le aducea argumente pentru care să nu voteze acest proiect. 


Un număr de 16 consilieri au votat pentru, iar proiectul a trecut. 

"Nu îmi explic cum nu s-au luat în discuție și alte oferte, venite de la alți antreprenori locali. Știu de una, mai mare cu peste 50% față de valoarea stabilită de evaluatorul agreat de primărie. Se vede clar de aici, dacă mai era nevoie, că nu despre nevoia unor fonduri suplimentare la bugetul local este vorba, ci despre o datorie. Altfel, se alegea oferta cea mai mare”, a spus Iulian Popescu. 

Vizualizări: 2,530

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: