O primărie din Gorj face angajări

Primăria comunei Baia de Fier a anunțat organizarea unui concurs de recrutare pentru ocuparea unui post de medic stomatolog cu drept de liberă practică în cadrul Compartimentului de Asistență Medicală pentru Unitățile de Învățământ. 

Concursul este deschis absolvenților de medicină care dețin diplomă de medic stomatolog sau medic dentist și care au drept de liberă practică. Pentru a participa, candidații trebuie să fie membri ai Colegiului Medicilor Stomatologi din România, având certificatul de membru avizat pe anul în curs. De asemenea, este necesară o asigurare de răspundere civilă pentru greșeli în activitatea profesională, valabilă pentru acest an.

Candidații interesați sunt așteptați să își depună dosarele de înscriere conform calendarului stabilit de primărie. După finalizarea etapelor de selecție, rezultatele finale ale concursului vor fi afișate atât la sediul primăriei, cât și pe pagina de internet a acesteia, în data de 24 septembrie 2024.

Dosarele de concurs se depun până pe data de 6 septembrie, la sediul Primăriei Baia de Fier. Proba scrisă are loc în data de 16 septembrie, iar proba practică, pe 20 septembrie.

Vizualizări: 3,978

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: