Au pierdut meciul de verificare cu CSO Filiași

CSM Târgu Jiu a pierdut meciul amical disputat miercuri, pe teren propriu, contra CSO Filiași, scor 0-3, la pauză 0-2. Acesta a  fost al 4-lea meci de verificare din această vară pentru echipa pregătită de Mario Găman. 

Amicalul s-a jucat pe terenul 3 de antrenament din Complexul Sportiv Municipal, adversarul celor de la CSM Târgu Jiu fiind CSO Filiași. 

Echipa de fotbal seniori a CSM Târgu Jiu și-a continuat astfel seria meciurilor de verificare în compania uneia dintre cele mai puternice echipe la nivelul Ligii a 3-a din zona Olteniei, CSO Filiași, care în ultimii ani s-a luptat constant pentru promovarea în Liga a 2-a și care a ajuns până în sferturile Cupei României la fotbal. 

„În teren, diferența dintre nou înființata echipă de la Târgu Jiu și gruparea doljeană nu a fost chiar atât de mare, doar experiența jucătorilor pregătiți de Victor Naicu a făcut diferența în acest meci, în care golurile oaspeților au venit pe greșelile individuale ale jucătorilor de la Târgu Jiu. Mario Găman își dorește astfel de partide, cu adversari tari, pentru a depista și pentru a putea remedia astfel de greșeli, inerente pentru o echipă la început de drum și cu un lot foarte tânăr”, se arată pe site-ul oficial al CSM Târgu Jiu. 

Mario Găman a început partida cu Alexandru Oprița în poartă, fundași centrali, Robert Stancu și George Mihăiță Miculicean, în partea dreaptă a apărării, Fabian Bărănescu, iar Sebi Popescu, în stânga. În fața apărării, mijlocaș la închidere a fost trimis Marian Habet. Linia de mijloc a fost completată cu Albert Filip și Tudor Pătrășcoiu. În benzi, Mario Găman a început cu Albert Cărămidaru, pe partea stângă, și cu Adelin Pîrcălabu, pe partea dreaptă de atac, iar Bebeto Lupuleț a evoluat ca atacant central.

Mario Găman a declarat că a fost un test util cu o echipă foarte puternică: ”În pofida rezultatului, eu cred că am făcut o partidă bună de verificare, un meci reușit. Golurile au venit pe greșeli individuale, dar per ansamblu, sunt mulțumit de atitudinea jucătorilor”.

În weekend, CSM Târgu Jiu se deplasează la Lupeni, pentru duelul cu Minerul. Partida se va disputa sâmbătă, 3 august, de la ora 10.00.

Vizualizări: 730

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: