Au anunțat protest la Târgu-Jiu. Traficul rutier va fi paralizat

Un miting de protest este organizat marți la Târgu-Jiu. Transportatorii de persoane în regim "taxi" vor mărșălui pe străzile din municipiu fiind nemulțumiți de concurența pe care ei o cataloghează ca fiind neloială a transportatorilor "Bolt".

"Nemulțumirile noastre sunt foarte clare. Cerem abrogarea legii care permite transportul alternativ de persoane în regim "taxi" și eliminarea acestuia din Târgu-Jiu. Protestul este organizat la nivel național și va mai fi în 23 de localități din țară acolo unde a ajuns acest gen de transport. Și restul colegilor din zonele unde nu este implementat sunt solidari cu noi și vor merge cu aceste nemulțumiți lipite pe mașini", a declarat Marian, unul dintre taximetriștii care organizează protestul la Târgu-Jiu.

Maine, începând cu ora 11.00, peste 200 de taxiuri vor pleca de la Iezureni, pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu, vor trece prin fața Primăriei Târgu - Jiu, vor tranzita zona centrală, coborând pe strada Victoriei și vor reveni în centru prin zona gării.

Vizualizări: 3,931

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: