Cine este tânărul care și-a pierdut viața în accidentul din Crasna

Ionuț, un tânăr de doar 26 de ani, e victima accidentului mortal din localitatea Crasna. Mașina pe care o conducea acesta a intrat frontal într-un camion. Medicii chemați, de urgență, la fața locului n-au mai putut face nimic. Salvatorii l-au resuscitat aproape o oră, dar în zadar. 

Accidentul s-a petrecut pe o stradă îngustă din satul Aniniș. Ionuț n-a văzut camionul care venea din direcția opusă. Și primele investigații nu arată că ar fi frânat înainte de impact. Șoferul autocamionului a pus frână, dar prea târziu. Impactul i-a fost fatal tânărului de 26 de ani. 

La fața locului, au ajuns pompierii de la Descarcerare, au scos șoferul din mașină, l-au resuscitat, dar în zadar. "Victima era încarcerată, am descarcerat-o și predat-o echipajului medical", a spus Bogdan Băbu, din cadrul ISU Gorj. 

Salvatorii l-au resuscitat zeci de minute direct pe caldarâm, dar fără vreun rezultat și au fost nevoiți să declare decesul. 

Localnicii spun că Ionuț și șoferul camionului se cunoșteau. Ba mai mult, erau verișori.

Polițiștii fac cercetări pentru ucidere din culpă. Șoferul camionului a fost testat și cu aparatul etilotest, dar nu consumase alcool înainte să se urce la volan. El a fost dus la spital pentru recoltarea de probe.

Galerie foto





Vizualizări: 3,028

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: