Atelier de fotografie în Parcul Coloanei fără Sfârşit

Asociaţia Be Teen din Târgu Jiu a organizat ieri, în Parcul Coloanei Infinitului din municipiu, un atelier de fotografie. Tinerii participanţi au avut ocazia de a descoperi și de a se bucura de arta fotografică.

Sesiunea a început cu o prezentare detaliată a aparatelor de fotografiat, tehnicilor și sfaturilor esențiale. Întrebările au curs din toate direcțiile. Apoi, participanții și-au pus în aplicare cunoștințele proaspăt dobândite, explorând și capturând momentele frumoase din jurul lor.

Atelierul a fost posibil datorită voluntarilor dedicați și pasionați de arta fotografică, care au acționat ca mentori pentru beneficiari. Această experiență a depășit limitele unei simple lecții de fotografie; a fost o ocazie de conectare, învățare și explorare creativă.

Rezultatele atelierului vor fi expuse în cadrul unui eveniment special, cu scopul de a crește gradul de conștientizare asupra importanței incluziunii și nediscriminării în comunitate.

"Colecția de Zâmbete" este un proiect realizat cu sprijinul UAT Municipiul Târgu Jiu și al Consiliului Local Târgu Jiu, dar conținutul său nu reflectă neapărat poziția oficială a acestor instituții și nu implică responsabilitate din partea lor.
 
 
 

Galerie foto





Vizualizări: 633

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: