Anunțul IPJ Gorj în legătură cu polițistul arestat pentru tâlhărie calificată

Agentul de poliție care a jefuit o sală de jocuri de noroc din Târgu Jiu a fost suspendat din funcție. Anunțul a fost făcut de Inspectoratul de Poliție Gorj după ce s-a aflat că polițistul este autorul jafului comis la sfârșitul lunii trecute. 

Din 26 februarie, de când a avut loc jaful, el a fost căutat de colegii săi, criminaliști. Duminică, el a fost identificat și arestat preventiv. 

Procurorii au transmis un comunicat de presă în care au confirmat că autorul jafului este polițist în cadrul Servicului de Investigarea Criminalității Economice din cadrul IPJ Gorj. 

De altfel, superiorii săi l-au suspendat din funcție. "Începând cu data de 6 martie, agentului de poliție i-au fost suspendate raporturile de serviciu cu Inspectoratul de Poliție Județean Gorj", transmite IPJ Gorj. 

Agentul este cercetat penal pentru tâlhărie calificată. El a amenințat angajata sălii de jocuri cu un cuțit ca să-i dea toți banii din încasări. A plecat din sala de jocuri cu 10.200 de lei. 

"În încercarea de a îndepărta agresorul, persoana vatamata lucrător gestionar a fost înțepată în mână cu cuțitul, fiindu-i provocate leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare 5-6 zile de îngrijiri medicale", anunță Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.

Vizualizări: 3,187

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: