Polițist reținut după jaful de la sala de jocuri de noroc din Târgu Jiu

Un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Gorj a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de tâlhărie. Acesta ar fi jefuit o sală de jocuri de noroc din Târgu Jiu. Jaful a avut loc pe 26 februarie, dar bărbatul a fost identificat abia duminică. 

Potrivit unor surse, tanarul este politist in cadrul Serviciului de Investigarea Criminalității Economice din cadrul IPJ Gorj. 

Polițistul ar fi amenințat cu un cuțit angajata sălii de jocuri și i-a cerut toți banii. A plecat cu peste 9.000 de lei. Scenele au fost surprinse de camerele de supraveghere. 

"La data de 26.02.2022, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați cu privire la faptul că la sala o de jocuri de noroc, o persoană necunoscută a sustras o sumă de bani angajatei. La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul subunității, care au stabilit faptul că o persoană necunoscută de sex bărbătesc , în timp ce se afla în incinta sălii de jocuri ,ar fi amenințat-o cu acte de violență pe angajata societăți , solicitându-i să-i dea banii din încasări, creând un prejudiciu de circa 9.000 lei. In cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, polițiștii continuând cercetările în vederea identificării autorului şi recuperării prejudiciului", a fost comunicatul transmis de IPJ Gorj după ce a avut loc jaful.

Autorul a fost identificat, duminică, și retinut pentru 24 de ore. 

Oficialii IPJ Gorj nu au transmis până acum niciun punct de vedere referitor la polițistul ajuns în arest.

Galerie foto


Vizualizări: 4,283

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: