Alex Mitriță nu a făcut deplasarea la București

Universitatea Craiova nu se va putea baza, în derby-ul cu FCSB, pe Alex Mitriță, care s-a accidentat și nu a făcut deplasarea la București. Deși cei de la FCSB speculau că ar fi o farsă accidentarea lui Mitriță, se pare că problema este una destul de gravă.

Alexandru Mitrita nu va evolua în derby-ul cu FCSB, programat duminică, de la ora 20.30. Mitriţă s-a accidentat în meciul din sferturile Cupei României cu Oțelul Galați, resimte dureri mari la gleznă şi nu va putea juca în unul dintre cele mai importante meciuri ale stagiunii.

Oltenii speră ca problemele medicale să nu fie şi mai grave, caz în care Mitriță ar urma să lipsească de pe gazon și în perioada următoare.

Alex Mitriță nu a făcut deplasarea pentru derby-ul cu FCSB, iar Universitatea Craiova trebuie să facă față pe Arena Națională fără cel mai bun jucător al ei. Craiovenii au acuzat jocul foarte dur al jucătorilor lui Dorinel Munteanu pe tot parcursul duelului din sferturile de finală ale Cupei României, încheiat cu victoria oaspeţilor pe „Ion Oblemenco”, scor 1-0, după prelungiri.

Mitriţă nu a fost singurul jucător care a ieşit accidentat de pe teren în duelul cu moldovenii, Basilio Ndong suferind o accidentare în prima repriză, când a fost înlocuit cu Ştefan Vlădoiu.

Internaţionalul din Guineea Ecuatorială are şanse foarte mici să joace în partida cu FCSB, postul de fundaş stânga urmând a fi acoperit, cel mai probabil, de Mihai Căpăţână.

Vizualizări: 686

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: