Aldescu: Nu am avut suficiente calități pentru a fi manager la Ambulanță, din partea PSD

Managerul cu mandatul cel mai scurt din toată istoria Serviciului Județean de Ambulanță Gorj, Cristi Aldescu a afirmat că a dus lipsă de calitățile necesare pentru a ocupa această poziție, cu suținere din partea Partidului Social-Democrat. Aldescu s-a ferit să detalieze despre ce fel de calități ar avea nevoie o persoană pentru a ocupa un post de conducere, în fruntea unei instituții, calități care să fie și pe placul partidelor politice.

Intrat într-un con de umbră după experiența celui mai scurt mandat de manager, vocalul lider de sindicat, Cristi Aldescu este din nou în centrul atenției după ce s-a înscris în PNL Gorj. Deși susține că aceasta este prima formațiune politică din care face parte, Aldescu a fost ani la rând un apropiat al PSD. Așa se face că din postura de șofer și lider de sindicat la Serviciul Județean de Ambulanță Gorj, Cristi Aldescu a fost numit manager. Numirea sa, care a stârnit un val de nemulțumiri și în rândul angajaților, a fost una corectată în scurt timp de ministrul Sănătății. Deși au trecut luni bune de la acel moment, Aldescu pare că nu a uitat „trădarea” prietenilor din PSD.

„Nu am avut susținerea PSD, dacă aveam susținerea acestui partid eram manager, în continuare, la Serviciul Județean de Ambulanță Gorj. Pot să vă spun că în prima zi de mandat a fost făcut referatul pentru schimbarea mea, pentru că nu am fost dorit. Ca să ai susținerea PSD trebuie să ai multe calități, iar eu nu am avut asemenea calități pentru a fi manager la Ambulanță”, a afirmat Cristi Aldescu, la Radio Infinit.

Cristi Aldescu este de câteva zile membru al Partidului Național Liberal Gorj, ba mai mult decât atât odată intrat în partid a primit și o funcție de conducere. El este noul președinte al organizației PNL Albeni și viitorul candidat al acestei formațiuni la alegerile locale. Așadar, dacă nu a avut calitățile necesare pentru a ocupa o funcție de manager, cu susținere PSD, Aldescu pare să aibă tot ce-i trebuie unui candidat PNL pentru funcția de primar.

Vizualizări: 957

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: