Afișe cu interlopul Petre Stăncioi, lipite de polițiștii gorjeni

Polițiștii gorjeni schimbă tactica! După zile întregi de căutări eșuate, oamenii legii au împânzit orașul cu afișe în care apare interlopul Petre Stăncioi. Astfel, speră ei, fugarul va fi dat pe mâna poliției de oameni simpli.

Afișele au fost distribuite prin magazine, în ideea că Petre Stăncioi și-ar putea face apariția acolo pentru a se aproviziona cu alimente. În caz ca îl întâlnesc, gorjenii sunt sfătuiți să nu intervină. 

"Persoană urmarită. În cazul în care îl vezi nu interveni și sună la 112!”, au scris polițiștii gorjeni sub fotografia în care apare Stăncioi. 

Acesta este cautat de la sfârșitul săptămânii trecute când l-a împușcat pe concubinul fostei sale soții. Evenimentul s-a petrecut în comuna Turcinești și, deși a fost sesizat la 112, Stăncioi s-a făcut nevăzut până când primii polițiști au ajuns la fața locului.

În vârstă de 52 de ani, Petre Stăncioi este cel mai căutat om în județul Gorj în momentul de față. Pe numele său există și o condamnare definitivă la doi ani de închisoare pentru că și-a șantajat fosta soție și a amenințat-o cu moartea.

Vizualizări: 2,751

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: