Procesul mascaţilor bătăuşi, amânat până la toamnă

Procesul în care şase poliţişti din Gorj sunt judecaţi pentru tentativă de omor, tortură şi abuz în serviciu a fost amânat până la toamnă. Magistraţii de la Tribunalul Gorj vor rediscuta cazul pe 4 septembrie.

Cei șase inculpați din dosar sunt Alin Buligan, Alexandru Mihălcescu, Alexandru Popescu, Vlăduț Rovența, Cosmin Anica și Daniel Popescu. Primii patru au fost cei care au intervenit în noaptea scandalului.

Incidentul a avut loc în luna mai, anul trecut. Cei patru polițiști care fac parte din Serviciul de Actiuni Speciale au fost chemați în ajutorul unui echipaj de la Rutieră după ce unul dintre polițiști ar fi fost acroșat cu mașina de un bărbat care apoi ar fi fugit de la fața locului. Șoferul a fost prins la scurt timp, dar pentru că nu le-ar fi spus polițiștilor unde a ascuns mașina a fost bătut crunt chiar de oamenii legii. A fost bătut atât în secție, cât și în dubă. Din arest, bărbatul a ajuns la Terapie Intensivă, unde medicii i-au scos mai multe organe ca să-i salveze viața.

Vizualizări: 1,848

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: