Adolescentul care s-a electrocutat în gara din Târgu Jiu are nevoie de ajutor

Adolescentul care, la sfârșitul anului trecut, s-a electrocutat după ce s-a urcat pe vagonul unui tren, din gara Târgu Jiu are nevoie de ajutor! Ca prin minune a scăpat cu viață, însă starea lui de sănătate este una precară. Apropiații familiei au lansat un apel umanitar către toți cei care pot să ofere un sprijin. 

Băiatul are nevoie, în primul rând, de un scaun cu rotile, cu ajutorul căruia, familia să îl poată transporta. 

„Apel disperat din partea unei mame pe nume Ramona Petrișor al cărui fiu în vârstă de 15 ani a fost electrocutat în gara la Târgu Jiu, având arsuri pe corp în proporție de 90% . Ne cere cu disperare ajutorul, are nevoie de un scaun cu rotile pentru a putea fi transportat zilnic pentru recuperare. Are nevoie de pampers și de ajutor financiar! 5lei,10 lei nu sunt o avere, dar putem da o șansă acestui copil”, este mesajul care circulă pe paginile de socializare.

Într-un gest de teribilism, specific vârstei, la sfârșitul lunii noiembrie, anul trecut, adolescentul s-a urcat pe vagonul unui tren. S-a electrocutat pe loc, iar un martor a povestit, îngrozit că l-a văzut arzând ca o torță și preț de câteva secunde a crezut că este mort. Martoră a acestei tragedii a fost și o prietenă a băiatului.

Galerie foto




Vizualizări: 3,380

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: