Actorul Vlad Rădulea: Teatrul nu înseamnă managerul 

Actorul Vlad Rădulea, plecat acum câteva luni de la Teatrul Dramatic ”Elvira Godeanu” din cauza managerului Mariana Ghițulescu, a reacționat după informațiile apărute în spațiul public cu privire la concedierea mai multor actori tineri, de la 1 noiembrie. 

El amintește și de o declarație publică a primarului Marcel Romanescu, susținător al directoarei de la teatru. 

"O parte dintre ei vor rămâne alături de Mariana [...] Cei care nu înțeleg... Piața forței de muncă este liberă. Fiecare are dreptul de a-și alege alt job." Acestea sunt vorbele primarului Marcel Romanescu (poate o să fiu blocat și de pe contul acesta, odată cu toți cei ce au o părere). La primarul municipiului Târgu Jiu și la teatru se merge pe premiza "Oamenii NU pot avea o părere negativă dacă nu au o părere in primul rând”,  scris acesta.


El amintește că de la numirea Marianei Ghițulescu au plecat din teatru 11 persoane. 

”Pe pagina Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu nu se mai poate comenta de luni de zile. Se promovează tineretul. Se tot vorbește despre tineret. Se folosește tineretul pentru imagine dar când trebuie să răspundem tineretului, nu o facem. (…) Dar era bine când salutam public pe stadionul din Târgu Jiu apropiații primarului (la cererea lui, evident). La absolvirea elevilor din liceele din oraș; elevi care probabil nu au idee cine sunt acei oameni.  Au plecat aproximativ 11 oameni de la teatru de când este Mariana Ghițulescu manager. "Teatrul s-a schimbat mult în bine în ultimele luni", ne spune domnul primar. Și dacă aceste contracte se vor prelungi, semnalul de alarmă pe care îl ridică teatrul rămâne. Teatrul nu înseamnă Managerul. Eu nu știu soluția pentru situația în care se află teatrul. Eu am plecat. Mulți au plecat. Și cine pleacă de prea mult bine?”, a mai scris Vlad Rădulea. 

Vizualizări: 1,797

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: