Eveniment inedit la un liceu din mediul rural din Gorj

Elevii și cadrele didactice din Baia de Fier arată încă o dată că și în mediul rural se pot face activități inedite la fel ca în unitățile de învățământ de la oraș. Mai multe școli și grădinițe din Baia de Fier și Târgu Jiu au organizat evenimentul “Toamna și roadele ei” în cadrul Liceului Tehnologic din localitate.

Curtea școlii a fost decorată în haine de toamnă, a fost organizată și o paradă a costumelor de toamnă. S-au pus la punct tot felul de ateliere și activități gospodărești. 

„Liceul Tehnologic Baia de Fier, în parteneriat cu: Inspectoratul Școlar Județean Gorj, Grădinița cu Program Prelungit ,,Vis de Copil” Târgu Jiu, Școala Gimnazială Novaci, Școala Gimazială ,,Pompiliu Marcea” Târgu Jiu, Primăria și Consiliul Local Baia de Fier, a desfășurat în cadrul Școlii Gimaziale Cernădia Proiectul Educațional Județean ,,Toamna și roadele ei.”

Scopul proiectului a fost acela de a valorifica potenţialul creativ al școlarilor și al preșcolarilor prin realizarea unor lucrări artistice, folosind materiale diverse şi tehnici adecvate.

Activități desfășurate: Expoziție de lucrări cu tema ,,Toamna”; Lucrări practice; Parada costumelor de toamnă; Activități practic-gospodărești; Workshop: prezentarea unor metode, procedee şi tehnici de abordare a predării-învăţării-evaluării inovative, preluate din cercetarea educaţională de profil. Un frumos spectacol oferit de elevii Liceului Tehnologic Baia de Fier a încântat privirile invitaților și ale participanților”, anunță liceul din Baia de Fier.

Galerie foto




Vizualizări: 1,988

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: