Incredibil! Au furat urna cu bani a unui copil cu dizabilități

Incident incredibil petrecut într-o carieră a Complexului Energetic Oltenia. O urnă amplasată pentru sprijinirea unui caz social a fost spartă, iar banii strânși au fost furați. De asemenea, dintr-o a doua urnă a fost sustrasă o parte din suma strânsă pentru un băiețel cu dizabilități. 

Revoltat după cele întâmplate, cel care a obținut aprobările necesare pentru amplasarea urnelor, a postat un mesaj pe grupurile destinate angajaților din Complexul Energetic Oltenia. 

"Pe data de 01.10.2023, cu acceptul domnului director David din Complexul Energetic Oltenia, Sucursala Motru și cu sprijinul inginerilor sectoarelor Rosiuța și Lupoaia, am primit aprobarea pentru amplasararea a patru cutii pentru o strângere de fonduri pentru un copilaș cu dizabilițăți. El are nevoie de bani pentru o operație.

În dimineața zilei de ieri 23.10.2023, am primit un telefon de la unitatea Rosiuța, de la un prieten, care mi-a spus că una din aceste cutii fusese spartă și luați toți bănuți din ea. Mai apoi, în decursul zilei de astăzi, am fost anunțat că și din ce-a de a doua cutie fuseseră sustrași bani. În ce țară trăim, fraților?", este mesajul plin de revoltă, postat de Dragoș Enculescu.

Galerie foto


Vizualizări: 1,371

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: