Accident cumplit. Un șofer român și-a pierdut viața și cinci ucraineni au fost răniți în urma impactului

Un grav accident de circulație a avut loc, luni seară, pe DN 19, în judeţul Satu Mare. Două maşini, dintre care una înmatriculata în Ucraina, s-au ciocnit frontal. Un bărbat, cetăţean român, şi-a pierdut viaţa. De asemenea, două femei și trei copii, toți cetățeni ucraineni, au fost răniți și au ajuns la spital.

"În cursul acestei seri, în jurul orelor 20.30, polițiștii sătmăreni au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN 1C.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 22 de ani, din Livada, aflat la volanul unui autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, de 39, de ani, având cetățenie ucraineană.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto. 

Totodată, două femei și trei copii, toți cetățeni ucrainieni, aflați în autoturismul înmatriculat în Ucraina au suferit vătămări corporale și au fost transportate la spital, pentru a li se acorda îngrijirile medicale necesare.

Verificările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă", a transmis Poliția.

Vizualizări: 1,693

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: