Tatăl polițistului care a furat dintr-o casă de pariuri: ”Spune că regretă fapta. A fost o cădere!”

Tânărul polițist din județul Gorj, autor al unui jaf la o casă de pariuri din Târgu Jiu, a șocat localitatea sa natală. Bărbatul este din Aninoasa, acolo unde trăiesc părinții lui. Tânărul om al legii a intrat într-o casă de pariuri din Târgu Jiu, a amenințat casiera cu un cuțit, iar mai apoi a reușit să fugă cu zeci de mii de lei. Tot acesta i-ar fi spus femeii că are nevoie de bani pentru copilul său bolnav.

Tatăl bărbatului este  un cunoscut și apreciat pădurar din Aninoasa. Acesta este în stare de șoc și spune că nu credea că fiul său va face așa ceva și că nu părea să aibă probleme.

”Nu mă așteptam. Nici nu știu ce să mai zic. A fost o cădere, un eveniment neplăcut. Spune că îi pare rău pentru ceea ce a făcut. Vom trece cu bine și peste asta”, a spus tatăl polițistului.

Primarul din localitatea Aninoasa, Ilie Petroi, spune că polițistul era un băiat liniștit și că a avut cununia civilă sâmbătă, chiar cu o zi înainte să fie arestat. ”Era un băiat cuminte, respectuos și cu mult bun simț. Nu știu ce l-a apucat să facă așa ceva. Părinții lui sunt niște oameni minunați și apreciați de toată lumea. A avut cununia sâmbătă. Am fost și eu acolo, nu părea să aibă vreo supărare”, a spus primarul.

În prezent, bărbatul a fost demis din funcția pe care o avea în cadrul IPJ Gorj și se află în arest pentru o perioadă de 30 de zile.

Vizualizări: 5,658

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: