Accident cu patru victime pe DN7

Patru persoane au fost rănite în urma unui accident produs azi-noapte, pe DN7, în localitatea Tuțulești, Vâlcea. Polițiștii au precizat că în accident au fost implicate două autoturisme, iar unul dintre șoferi era băut. Acesta a fugit de la locul accidentului, însă a fost prins de polițiști.

Potrivit oamenilor legii, coliziunea dintre cele două autoturisme a avut loc în localitatea Tuțulești. ”Azi-noapte, în jurul orei 2.50, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier soldat cu mai multe victime. Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că ar fi avut loc o coliziune între două autoturisme pe DN 7, km 220+700m, în localitatea Tuțulești.


În urma impactului a rezultat rănirea a patru persoane, un conducător auto și alți trei pasageri din același autoturism. După producerea evenimentului rutier, unul dintre cei doi conducători auto ar fi părăsit locul faptei, fiind identificat la scurt timp de polițiști. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ pentru unul dintre aceștia, iar pentru celălalt a rezultat valoarea de 0,40 mg/ l alcool pur în aerul expirat”, au explicat polițiștii.


 
Șoferul băut a refuzat să meargă la spital pentru recoltarea de probe biologice. A fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și refuzul recoltării de probe biologice.

Vizualizări: 1,208

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: