A vândut un Ferrari care nu era al său

Omul de afaceri Bogdan Vasile Pascari, cunoscut în domeniul imobiliar, a fost arestat preventiv de către Judecătoria Sectorului 1 pentru săvârșirea unei infracțiuni de înșelăciune. Potrivit autorităților, acest incident  implică vânzarea fictivă a unui autoturism Ferrari la suma impresionantă de 85.000 de euro. Cu toate acestea, detaliile acestei tranzacții au ridicat semne de întrebare.

Potrivit documentelor judiciare, în perioada 23 aprilie 2023 - 18 iulie 2023, Bogdan Pascari a făcut eforturi susținute pentru a induce în eroare o altă persoană, prezentând că aceasta i-ar achiziționa un autoturism marca Ferrari California. Surprinzător, în momentul în care vânzarea a fost convenită, Pascari nu mai deținea mașina în cauză, aceasta fiind vândută în prealabil unei terțe părți de bună credință.

Pentru a consolida înșelăciunea, Pascari a utilizat o factură fiscală care menționa în mod fals că el, în calitate de reprezentant al unei persoane juridice, era proprietarul legal al autoturismului. Mai mult decât atât, această factură certifica transferul de proprietate către persoana care a căzut în capcana inculpatului. Această înșelăciune s-a încheiat cu victima remițând suma semnificativă de 85.000 de euro către Pascari, în speranța de a achiziționa automobilul visat.

Vizualizări: 1,417

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: